Zlot Gwiaździsty Częstochowa 2012 – odbędzie się!!!

Oświadczenie

W związku z oświadczeniem z dnia 15.03.2012r. organizatora Rajdu Katyńskiego, o przeniesieniu zlotu informujemy, że ZLOT GWIAŹDZISTY NA JASNEJ GÓRZE 2012 r. odbędzie się w zaplanowanym terminie tj. 15.04.2012r. w CZĘSTOCHOWIE zgodnie z kilkudziesięcioletnią tradycją. Zlot organizują Kluby Motocyklowe, które tak jak to było w ostatnich latach, aktywnie uczestniczyły w jego przygotowaniu. Msza święta rozpocznie się o godz. 13.00.

Zlot Gwiaździsty z Mszą Św. i Poświęceniem motocykli jest organizowany przez Częstochowskie Towarzystwo Motocyklowe od 1935r.

Nie rozumiemy stanowiska pana Wiktora Węgrzyna, który swoim oświadczeniem próbuje obniżyć rangę Zlotu na Jasnej Górze samodzielnie przenosząc go w inne miejsce.

Jednocześnie zapraszamy na imprezy towarzyszące w przeddzień zlotu tj.14.04.2012r. organizowane przez C-B-W.

W programie m.in. pokazy motocykli, jazdy testowe, występy zespołów rockowych oraz występ zespołu Acid Drinkers.

Zapraszamy

W dniach 14-15 kwietnia 2012 r. w Częstochowie,